3/6/21 - Oικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Ξεκινάμε τη νέα τρίμηνη (Ιούνιος – Αύγουστος) οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης με στόχο 50.000 ευρώ!

Στόχος φιλόδοξος αλλά και αναγκαίος. Για να δυναμώσουμε τις απεργίες και τις μάχες ενάντια στις επιθέσεις στα συνδικάτα και τις καταχτήσεις μας, οργανώνοντας κάθε χώρο, κλιμακώνοντας και συντονίζοντας τους αγώνες μας. Για να τσακίσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που δολοφονεί πρόσφυγες στα στρατόπεδα – φυλακές με τον ρατσισμό της και Παλαιστίνιους με τις βρόμικες συνεργασίες της με το Ισραήλ. Για να τελειώνουμε με το σεξισμό και τις διακρίσεις. Για να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό που καταστρέφει την υγεία, το περιβάλλον και τις ζωές μας και να ανοίξουμε την προοπτική του ελέγχου της κοινωνίας από τις εργάτριες και τους εργάτες που παράγουν τον πλούτο.  

Ενισχύστε την Εργατική Αλληλεγγύη! Για να συνεχίζει να ακούγεται δυνατά η φωνή της επαναστατικής αριστεράς και να νικήσουν οι αγώνες μας!

 

Η Εργατική Αλληλεγγύη στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό μας.

Στις πύλες του αμαξοστάσιου κάθε βδομάδα, σε κάθε κινητοποίηση και απεργία είναι πάντα εκεί, μαζί μας. Στηρίζει και προβάλει τους αγώνες μας ενάντια σε κάθε λογής επιθέσεις, πιέσεις και συκοφαντίες σε βάρος μας. Πληροφορεί για τις μάχες όλων των εργατών προβάλλοντας την ανάγκη για ενότητα και συντονισμό. Είναι πολύτιμο στήριγμα, ιδιαίτερα σήμερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη επίθεση στον συνδικαλισμό και τις συνθήκες που δουλεύουμε. 

Είναι χρέος μας να την στηρίξουμε κι εμείς, βοηθώντας στην οικονομική της εξόρμηση. 

Σπύρος Ρεβύθης, 
πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ)