3/7/17 - Κινητοποίηση στην Πήγασος Α.Ε.
Κινητοποίηση έξω από τα κεντρικά κτήρια της εκδοτικής του Μπόμπολα Πήγασος Α.Ε. στην Αγ. Παρασκευή πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι ζητώντας την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους που ξεπερνάνε τους 6 μήνες. Δείτε φωτό εδώ
 
Οι εργαζόμενοι έβαλαν πανό και μοίρασαν εκατοντάδες προκυρήξεις στους περαστικούς. Οι πάνω από 400 εργαζόμενοι παλεύουν ταυτόχρονα για να σώσουν τις δουλειές τους αφού φοβούνται πως θα μείνουν στο δρόμο μετά και την οριστική εκκαθάριση και τον πλειστηριασμό στα τέλη του Ιούλη.
 
Ήδη σήμερα η διοίκηση έδωσε εντολή να κλείσουν οι πύλες της εταιρίας και οι εργαζόμενοι να μπαίνουν μέσα μόνο αφήνοντας το όνομά τους στην πύλη. Η προσπάθεια τρομοκράτησης βρήκε μπροστά της την αντίδραση των εργαζόμενων που μερικές δεκάδες από αυτούς μπήκαν μέσα στο κτήριο και επέβαλαν πως θα συναντηθούν με τον Μπόμπολα αυτοπροσώπως. Στη συνάντηση ο Μπόμπολας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ενώ δεν έδωσε καμιά απάντηση στις ερωτήσεις των εργαζόμενων. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με επόμενο ραντεβού την Τετάρτη 5 Ιούλη στις 11πμ.
 
Φωτό/ρεπορτάζ: Κυριάκος Μπάνος/ Εργατική Αλληλεγγύη