8/4/17 Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στους Αμπελόκηπους

Χιλιάδες αντιφασίστες κι αντιφασίστριες έδωσαν δυναμική απάντηση στην εγκληματική επίθεση από χρυσαυγίτες στον Αλέξη Λάζαρη κι απαίτησαν να μπουν στη φυλακή οι νεοναζί και να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Κηφισίας κι Αλεξάνδρας και πραγματοποίησαν πορεία προς τα κεντρικά γραφεία - ορμητήριο των ταγμάτων εφόδου. Παρόντες στη διαδήλωση οι γονείς του Α.Λάζαρη και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα. Δείτε φωτό εδώ

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό της Μαρίας Κασκαρίκα, μητέρας του Α.Λάζαρη και συνέχισαν ο Π.Κωνσταντίνου από την ΚΕΕΡΦΑ, ο Κ. Καταραχιάς από το Σύλλογο Εργαζομένων στον Αγ.Σάββα, η Ε. Γανιάρη από τη Β' ΕΛΜΕ, ο Π. Καλφαγιάννης από την ΠΟΣΠΕΡΤ, ο Θ.Κούρκουλας από την ΚΑΡ, ο Κ.Παπαδάκης από την Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χ.Α κι εκπρόσωποι από τους φοιτητικούς συλλόγους και τον τοπικό συντονισμό σωματείων και συλλογικοτήτων.

Η αστυνομία για μία ακόμη φορά παρείχε κάλυψη στην ναζιστική συμμορία μπλοκάροντας τη Μεσογείων πριν τα γραφεία της ναζιστικής συμμορίας.

Φωτό: Στέλιος Μιχαηλίδης, Κυριάκος Μπάνος / Εργατική Αλληλεγγύη