Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση των βιαστών και των δολοφόνων - Όλες, όλοι, όλα στα Προπύλαια 14 Mάρτη 7μμ

Να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση των βιαστών και των δολοφόνων

Η εισαγγελική πρόταση που προτείνει την απαλλαγή του Μίχου και την καταδίκη της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών στον Κολωνό είναι μια κραυγαλέα πρόκληση για όλες και όλους που παλεύουμε ενάντια στις σεξιστικές βαρβαρότητες. 

Γίνεται ακόμα πιο προκλητική  καθώς δίνει συνέχεια στη συστηματική κυβερνητική εκστρατεία συγκάλυψης των εγκλημάτων της Νέας Δημοκρατίας. Το «μπάζωμα» των εγκλημάτων των ιδιωτικοποιήσεων στα Τέμπη και του ρατσισμού στην Πύλο και στη Δαδιά είναι τα πιο πρόσφατα αλλά δεν είναι τα μόνα. Δεν ξεχνάμε την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή των νεοναζί δολοφόνων Χρυσαυγιτών στην πρώτη δίκη τους, πρόταση που ακυρώσαμε με τους αγώνες τους αντιφασιστικού κινήματος στις 7 Οκτώβρη 2020. 

Έτσι συνεχίζουμε και τώρα. Βγήκαμε μαζικά στους δρόμους στις 8 του Μάρτη, Παγκόσμια μέρα των Γυναικών, απεργοί και νεολαία των καταλήψεων, κατεβαίνουμε στα Προπύλαια σήμερα Πέμπτη 14 Μάρτη στις 7μμ και θα είμαστε ξανά στο αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 16 Μάρτη στις 3μμ στην Ομόνοια.

Για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και να παλέψουμε για μια κοινωνία απελευθέρωσης

Όλες, όλοι, όλα στα Προπύλαια σήμερα στις 7μμ

Κίνηση για την Απεργιακή 8 Μάρτη
Αθήνα, 14 Μάρτη 2024